Efter regn kommer solsken

Tillbaka på jobbet efter fem dagars ledighet.. vilken underbar vecka det har varit!
Ni ska få se bilder från när jag åkte båt i måndags och från borås djurpark som jag var på igår, dock inte nu för jag sitter på jobbet och har inte bilderna med mig tyvärr =/

Det bästa med att börja jobba idag igen är att nästa gång jag blir ledig åker jag till Turkiet!! Bara 6 dagar kvar nu :) *LÄNGTAR*


The Hills

Jag har ett begär. Det begäret heter  "The Hills"
Många vet säkert vilket program det är jag pratar om, men för er som inte vet eller helt enkelt bara vill njuta av det underbara programmet finns hela säsong 1 och 2 och några avsnitt av säsong 3 på MTVs hemsida.

Så ta med er laptopen ut i solstolen och njut till det underbara programet i kvälls solen!

Puss /linnssy

SOMMAR

Äntligen är solen och värmen här!
Vädret är absolut perfekt :)
Dessutom är man ledig och då kan livet nästan inte bli bättre
Igår hade jag en jätte trevlig dag, först cyklade jag och fanny hela vägen bort till överby för att göra någonting åt mitt presentkort som jag hade på H&M, vilket förstås inte var svårt hehe
Sen gick vi och strosade lite till och det var så himla skönt för det var helt folktomt (berodde säkert på vädret) men det var så skönt att bara vara ensamma och kunna prova i lugn och ro :)
Sen cyklade vi hem igen och åt glass och solade på trädgården och fanny somnade på studsmattan :D
På kvällen sen kom sebbe och vi åkte och spelade minigolf på spikön, vi hade sån himla tur för dom stänger egentligen kl 9 där och vi kom precis klockan 9 men då sa hon att vi kunde få ha gamla klubbor och sen lägga dom där på bakgården bara, så fick vi ha hela banan för oss själva! :D

Måste bara avslutningsvis visa upp vilka söta små nykomlingar vi har fått här i våran familj :

Våran hus igelkott har fått ungar! DOm är bara för underbart söta! :)

händiga

En dag i juli tog jag och fanny oss i kragarna och tänkte göra lite nytta på huset.

här har ni beviset på att vi också kan:

 - trappan FÖRE

 - trappan EFTER

 - sandlådan FÖRE

 - sandlådan EFTER

Visst har vi varit duktiga?!

GÖTEBORG

Jag, fanny och tomme hade idag en day of fun
Vi tog bilen och begav oss till götet för att lära oss lite mer om det.

 - redo i bilen :)

Vi åkte in till turistinformationen inne i nordstan, fick lite tips på museér och broschyrer, går tillbaka ut till bilen och sätter och studerar. Kommer fram till att vi vill gå på naturhistoriska museét. Läser: öppet tis-sön, hepp skit också, det är ju måndag idag! Okej.. vi vill gå på Sjöfartsmuseét. Läser: öppet tis-sön. NEHEPP inte det heller alltså.. okej vi åker till läppstiftet och kollar på göteborgsutskiket irrar runt en stund men hittar dock ganska snabbt lilla bommen och självaste läppstiftstornet. Går in för att kolla var det kostar,... men va står det där på dörren? Öppet: 11-16, titar på klockan, japp 16.02 visar visaren. jahapp. det sket sig också..
Aja vi får väl fika någonstans då helt enkelt.
Och fika blev det på Condeco.

 - mm mango smoothie :)

Sen tog vi en snabb titt i the body shop och H&M där tomme hittade ett par jättefina byxor, jag hittade en liten present till sebbe babe och fanny fick en tooth brusch holder av tomme :) lyckat!

Hem igen, och vi lagade goood middag, våra alldeles egna enchiladas! Mums!

 - gourmet

Lyckad misslyckad dag trots allt!
Nu väntar jag på Sebbe babe som har varit och köpt sig en ny bil, det ska bli spännande att se :)

Godnatt!
/linnssy


lyx frukost

"imorse" så gjorde jag och fanny värsta lyx frukosten med pannkakor, bär, glass och grädde :)
det är nog bland den godaste frukosten jag har ätit.


 LYX

 mmm

 och detta var efterrätten på våran frukost híhí, hallon och glass smoothie :D

absolut en bra start på dagen!

Fallens dagar

Nu har vi kommit fram till sommarens stora höjdpunkt i Trollhättan. Den mest överskattade helgen som finns.
Fallens dagar

Fast självklart ska man ju gå ut..... :D

Grejen är såhär, alla pratar om denna speciella helg hela året för att det är verkligen inget annats som händer i trollhättan när man kan träffa många människor ute. Därför är det lite speciellt, dock så med åren så har det blivit så överskattat för för det blir aldrig riktigt roligt trots allt som finns att göra.
Vilket är lite synd.

Nej nu måste jag duscha, luktar USCH efter att ha suttit i linbanan på Innovatum hela dagen och sebbe babe kommer snart och då vill man ju vara fräsch :D

Puss!

wedding pics

Här kommer lite bilder från bröllopet i lördags, enjoy :)

  brudparet
bruden och hennes far bruden och hennes far
 schnygging snyggaste killen på hela festen :)
la familia snyggingen med sina parents

godmorgon

Godmorgon på er!
Tänkte lägga in en bra låt till er morgontrötta så att ni vaknar till lite :)


Chris Brown - Forever

Igår var jag, fanny, tom och kusinerna och hyrde film.. vi tog "Miss Potter" en verklighetsbased film om sagoförfattaren Beatrix Potter. Inte speciellt bra, det enda som var något värt att se var Renée Zellweger som spelade rollen som Beatrix.. Hon är en riktigt bra skådespelare tycker ja, finns nog ingen film som hon inte är bra i. Dessutom så var Ewan McGregor med i filmen, han som stal allas hjärtan när han sjunger till Nicole Kidman i filmen "Moulin Rouge". <3

dåligt uppdaterad


ja, jag vet.. ingen outfit fick ni se.. först hängde sig min datorn för kusinerna laddade över massor med filmer:P sen fanns det liksom ingen tid kvar till det.. stress utgör ungefär hälften av mitt liv :)
kalaset var trevligt, fick en superfin resväska, perfekt inför min kommande resa till turkiet :D tack mina älsakde kusiner och mormor och john förstås!
fick även än gullig klänning utav min bror och hans fru :)
sen klart var det ju bröllopet. det var stort och stort typ haha:P
anita var super fin och romantisk som jag är så blir jag alltid rörd i sånna här tillställningar, det är ju så himla fint!
festen sen var något alldeles eget som det lätt blir när araber festar.
bilder kommer vid ett senare tillfälle.

och nu är man tillbaka på jobbet igen efter 5 dagar ledighet. pust.

/linnssy

bröllop

då är det bröllop imorgon som gäller.
fast först ska det vara kalas för mig på dagen :) det är ju aldrig fel hehe.. har fixat grejer så att vi kan mumsa på jordgubb-glass-maräng svisch :D gott!

det blir nog en riktigt spännande dag imorgon, speciellt kvällen.
glöm inte att kolla in min bröllops outfit som kommer in imorgon!

sweet dreams

puss linnssy

göteborg och ogräsrensning


igår var en bra dag. jag och fanny min söta syster åkte ganska spontant ner till göteborg för att köpa en bröllops outfit tills på lördag. man hade lite press på sig eftersom jag var liksom tvungen att hitta något nu, har gått och dragit på dett i veckor nu. men det var kansk det som gjorde det, eller så var det den underbara affären top shop som gjorde min dag. jag hittade världens finaste kläder. ni får se det i bloggen på lördag under "dagens outfit"

idag dock har det inte varit lika roligt. först städat sönder i huset (på min mammas begäran) sedan har jag, fanny och mamma rensat ogräs!!
vilket slit att böja sig ner hela tiden!
men fint blev det =)


happy birthday

japp jag är egoist och jätteglad över att fylla 20 så jag lägger in en gullig video till mig själv haha! :D




♥ /linnssy

Hurra för mig!

Då var man inte längre tonåring då utan jag är officiellt vuxen!

20 år, va konsigt det känns att säga det :D

I alla fall.. jobbar som vanligt idag och visst är det lite tråkigt när man fyller år men det är väl så det är i vuxenlivet antar ja hehe.. men ikväll ska jag ut med familjen och äta någonstans det ska bli jättemysigt
Sen är jag ledig resten av veckan vilket ska blir riktigt skönt, och på lördag blir det både lite kalas för mig på förmiddagen och på kvällen blir det bröllop.. det blir en lagom hektisk dag det =)

Hoppas alla får en superbra linnssy födelsedag för det ska jag se till att ha :)

puss

miljömärkt

samhället idag är väl medveten om miljöproblemen som vi har i världen, inte mindre jag själv. jag har på senaste tiden blivit väldigt miljömedveten och det rullar hela tiden i huvudet att jag ska stänga av elektriska saker när jag inte använder dem eller släcka lampor om jag inte är i det rummet eller sopsortera så mycket jag bara kan osv.. även om jag inte skulle tänka på det kommer det liksom automatisk, vilket förstås är en bra grej.
jag var t.ex i oskarshamn i småland för någon vecka sedan, där som inte har röda och gröna påsar så som vi har här och vilken miljöbov jag kände mig som när jag slängde komposterbart och brännbart i samma soppåse! jag hade riktigt dåligt samvete.. tänk vad lite man kan göra själv men vad mycket det gör i det stora hela.
det är inte mycket i vardagen man behöver för att hjälpa till så mycket. och vilket gott samvete man kan ha när man cyklar till jobbet varje dag istället för att t.ex köra bil dessutom får man ju motionera på köpet och det gör man ju inte direkt för ofta :P
tänkte lägga in lite tips på vad ni kan göra för att hjälpa till med miljön:

  • Handla miljömärkt tvättmedel, diskmedel mm.
     
  • Undvik att köpa frukt mm som transporterats långa sträckor. T ex köp hellre äpplen från Sverige eller Europa, än från Kina eller Chile.
     
  • Handla ekologiska så kallade kravmärkta produkter. T ex kosta på några kronor på dyrare kravbananer, så bidrar inte till världens i dag mest kemikaliekrävande jordbruk.
     
  • Återvinn. Sortera ut återvinningsbara material ur soporna.
      
  • Undvik att slänga miljöfarliga ämnen såsom kemikalier och elektronikskrot, i hushållsoporna eller i avloppet. Lämna det istället på en miljöstation.
      
  • Kompostera köksavfall.
     
  • Ta hellre tåg eller buss, särskilt om du ska långt.
      
  • Undvik att ta bilen småsträckor. Du kanske kan cykla eller gå?

för att få en riktigt A-Ö lista på tips och ni verkligen vill gå in på det här (vilket jag tycker ni ska) så kan ni trycka på den här länken.

♥ / linnssy


söndag

idag är det mammas födelsedag, och här sitter man på jobbet och ugglar. regnet smattrar mot glastaket i museét och besökare ska man vara glad om man ser några ungefär..
det har varit en sån där dag då när man ligger i sängen på morgonen börjar man tänka på vad man skulle kunna ha blivit smittad av igår så att man kan sjukanmäla sig idag, men det gör man aldrig. kanske är tur det.
man får helt enkelt försöka se de positiva sakerna som att när jag kommer hem ikväll ska vi fira mamma med langos och paket. langos mm de ordet klingar fint i mitt huvud nu när magen precis har börjat kurra lite.
sen i och för sig jobbar jag bara måndag och tisdag (som dessutom är min tjugonde födelsedag=)) å sen är jag ledig resten av veckan! WOHO

måste bara flika in att jag och min babe sebastian såg igår på filmen "cloverfield" ni vet den där filmen som är handfilmad igenom hela skiten. don't see it. hyr en annan film istället. om det inte vore för att jag fick ligga och mysa med sebbe, popcorn och massa tända ljus skulle kvällen förstörts utav den filmen.

moschino love

bag




en underbar väska från moschino, man önskar ju att man hade råd

sommarläsning

bali rai

denna bok är något jag starkt rekommenderar till alla er som är sugna på något bra att läsa i solstolen

nya tag på jobbet

då vad det måndag igen.... eller nej, jag menade fredag!?
efter helgen (ons-tors) och två dagars ledighet börjar nu en ny jobbigt arbetsvecka fredag - tisdag. perfekt sådär över helgen hmm.
tittade dock på vädret nyss och det ska bli regn igen från lördag till tisdag om prognoserna stämmer och skadeglädje det är ju något som alla har inte minst jag själv som blev lite smått uppmuntrad av det så jag slipper jobba i solsken och värme. =)

när jag satt på jobbet idag så bläddrade jag i en ellos katalog och hittade faktiskt ett par byxor som jag blev förtjust i



dom ska jag se till att beställa :)

meningen var att jag skulle ut och jogga på spåret idag men så blev det inte, utan det blev after work med jobbet
istället. eller ja, jag och sofie åkte och mötte upp arbetskollegorna på swania var där en liten stund och sänkte medelåldern med en sådär 10-15 år och bestämde om oss för att gå till strandgatan och fikade istället. vi passade mer in där kände vi, plus att vi kunde prata med varandra ockå vilket var ett plus :D det var jättemysigt i kvällssolen, speciellt med så bra sällskap också. du gjorde min kväll sofie!





tredje maj i mitt hjärta.


den 3 maj 2007 var jag med om en utav de mest fantastiska sakerna jag har varit med om i mitt liv, beyonce live i globen.
jag kommer aldrig glömma det. men för att ni inte ska känna er ledsna om ni missade det så ger jag er här en liten uppmuntran såhär innan ni ska sova. ENJOY



good night :)

vad vore livet utan shopping?


ja det är en bra fråga de, va vore live om man inte fick shoppa?
jag och underbara Malin har idag varit på torp och shoppat
det var jättemysigt, fick köpt en hel del:

lotion
tandkräm i travelsize
ett linne
en sweater
3 st(!) behåar
ett pedikyr set
bikiniöverdel

och allt tillsammans blev förvånansvärda 494 kronor! man måste bara älska rean <3

nu sitter jag har och drar mig för att gå och träna, det är så varmt ute att man tappar hela orken. men jag SKA gå....... snart.

SOLSKEN

sol sol sol




vilken underbar dag det har varit idag, äntligen är värmen här igen
dessutom har jag varit ledig idag, det kan bara inte bli bättre

jag fanny och mamma tog och åkte till vänersborg för att fika och titta i pryttelaffärer, var inne i en butik som heter 'emma kruus' och jag måste bara säga att jag älskade den affären! massor utav möbler och grejer i typ äldre stuk, verkligen min smak. och så köpte jag ett armband på second hand för 20 kr, linn nöjd!

pharrell - frontin'


 

här har ni något bra att lyssna på medans jag ska försöka designa klart bloggen :)

RSS 2.0