polo


Jag har köpt min alldeles egna första bil!!! :D
Kolla va fin den är:

polo

Grattis Fanny


Jag vill tillägna dagens inlägg till min lillasyster Fanny som i onsdags (27/8) tog körkort!
Stort GRATTIS till dig gumman :D

sunes sommar

liten uppiggande snutt från sunes sommar för er alla som är trötta, jobbar och är bakis 

 

:D

när man grillar är det sommar

jag verkligen älskar att grilla!
men känner att det är sommar när man grillar.
igår var jag och sebbe hos linnea och david och grillade på kvällen, kändes liksom i hjärtat att det typ skulle vara sista gången man har en grillträff för denna sommaren, och det är väldigt sorgligt. jag vill inte att det sa bli höst och mörker igen.. kunde det inte vara sommar iaf en månad till?
blev utgång efter grillningen också, gick för till nitlotten som det var sista kvällen för.. det var riktigt trevligt, sebbe hittade lite ögongodis också haha :) gick vidare till sand sen en liten stund. kvällen blev iaf väldigt lyckad!
dock var det inte så lyckat imorse när jag skulle gå upp till jobbet och kände mig fortfarande lite dragen när jag vaknade :D haha men men två alvedon gör susen!
 

♥ linnssy


förnyad design

har försökt mig på att förnya min design här på bloggen lite, hoppas ni gillar det :)


Friday

Då är fredagen snart avklarad, bara lördag och söndag kvar då på denna sommarsäsongen här på Innovatum.. känns både skönt och tråkigt.. jag gillar ju att jobba både på innovatum och på saab men nu ska det bli skönt att få vila lite.
Har precis bokat in mig på bokföringskurs tills i höst, så nu har jag iaf något nyttigt att göra, säkert inte så roligt men det är alltid bra att kunna bokföring. Känner att jag behöver uppgradera mitt cv lite mer..
Visst är jag iaf lite ambitiös? :)
Familjen åker till Grebbestad och myser i helgen också medans jag måste jobba.. de hade ju inte varit fel med en langos nu känner ja :P

Tittade på Karolina i längdfinalen förut, hon slutade som 9 vilket var tråkigt.. jag tyckte hon iaf kunde fått en medalj, det hade varit roligt.

Nej nu ska jag försöka överleva den sista timmen här på jobbet också...

Puss/linnssy

SAAB

Igår kväll gjorde jag någonting jag inte har gjort förut..
Jag och Sofie fick äran att följa med Bengt upp med hans utbildningsklass till testbanan på saab och lära känna saabs nya fyrhjulsdrift! Det är jättekul, hade fyra bilar en turbo x, en aero xwd, och två ttid vars en var diesel.
Sen fick vi köra fooooort i en lång kurva och sen gasa igenom koner... alltså jag och sofie borde bilda oss ett racing team för vi va grymma! :D Det var också väldigt snällt utav Bengt att låta oss få möjligheten till att vara med på detta!
Och som grädde på moset fick vi viltgrytmiddag på Spiskupan uppe på hunneberg, toppen mysigt!

LOVE



21 underbara månader idag tillsammans med dig <3

Lillebror

Har varit idag på morgonen och lämnat in lillebror atlas hos vetrinären, lillen ska bli kastrerad och ta bort tandsten :)
Men när han kommer tillbaka i eftermiddag kommer han vara som ny :D

Atlas

VINST

Ville bara visa er alla beviset över att jag vann igår:D


Liseberg

Igår blev det de årliga besöket på Liseberg för min och Sebbes del. Var inte först tänkt att vi skulle åka till Liseberg iår för att vi var på borås djurpark tidigare i sommar istället.
Men så tänkte vi varför inte :)
Jag måste också bara passa på att berätta att jag vann stjärnvinst för första gången i mitt liv! Linnssy blev glad :D
Så nu har jag massor med marabou mjölkchoklad hemma, mums!
En liten sorglig grej som jag och Sebbe kom på i slutet utav gårdagen var den att vi båda kom fram till att det inte var lika roligt längre att åka karusell.. kanske för att man har blivit lite "äldre" och insett att man faktiskt inte är odödlig trots allt. När man var liten så tittade man inte direkt på konstruktionen eller lyssnade om man hörde något konstigt ljud eller liknande, då var allt bara skitkul oavsett. Fy va gammal man kan känna sig hehe eller hur sebbo? :)

Idag är man tillbaka på jobbet igen efter en och en halv veckas minisemester. Kul att veta att man har sju dagar i sträck framför sig. Det borde vara olagligt att jobba så många dagar i sträck, livet står ju still i en hel vecka känns det som. Kommer det någonsin att bli måndag igen??


Back in Sweden..

Då var man tillbaka till kalla Sverige igen.
Turkiet har varit underbart... sol, värme, bad, shopping, sightseeing, mat, dryck och massa kärlek. Visst låter det helt underbart?!
Dock så blev jag sjuk sista dagen (som tur va sista dagen) så nu sitter jag här och är sjuk och vet att på måndag måste jag gå tillbaka till jobbet :(

Här får ni ett litet smakprov på turkiet

turkey sol, bad och min stora kärlek

shopping in turkey shopping förstås och jag lovar att det är äkta :P

Söndag!


Söndagar i all sin glans, speciellt när man sitter på jobbet.. men vad har jag och vara deppig för, jag åker ju till Turkiet på onsdag! :D


Kärlek på en ny nivå

Det här inlägget är till alla som behöver piggas upp i regnet

Äkta kärlek


Escada i mitt hjärta

Måste vara den bästa parfymen jag någonsin har haft! När man själv tycker att man går runt och luktar gott, då är det en bra parfym :)

Moon sparkle
Tack Fanny och Tomme för att ni köpte den till mig :)

RSS 2.0